Vi er en lille kennel med Griffon Petit Brabancon, Griffon Bruxellois og Tysk Ruhåret. Vores kennelmærke Karmdal fik vi godkendt den 14. oktober 2008.

Siden Claus var ganske ung har han haft Tysk Ruhåret, men griffonerne er først kommet til senere. Igennem mange år havde vi haft et ønske om at avle og eje griffoner og fra 2008 er det ønske gået i opfyldelse.

Hvorfor skulle det lige være den race ? Jo vi stiftede bekendtskab med racen allerede i 2001 gennem vores gode venner Louise og Christian, som havde den mest vidunderlige hund med en fantastisk "personality" - Kenzo, som var en Griffon Petit Brabancon. I år 2008 begyndte vi så at søge markedet igennem for Brabancon'er. På det tidspunkt kunne vi ikke finde nogle her i landet, men i stedet var vi heldige først at finde vores hanhund Tokfias Bandit ved en utrolig sød og seriøs stueopdrætter Maria Grimståhl i Forsheda, Sverige, og kort tid efter fandt vi vores første tæve Goldene Horde Coco hos den dejlige familie Kohrs i Tyskland. I udvælgelsen af hundene har vi lagt vægt på deres stamtavle og de præstationer, som hundene deri har opnået på diverse udstillinger.

Vores hunde er glade familiehunde, og de er et familieprojekt. Både vores søn Kaj og datter Agnes er vilde med hundene, og deltager ivrigt i træning og udstilling. Agnes er ivrig juniorhandler. Alle hundene elsker gåturene. Vores ruhårstæver elsker selvfølgelig at være på jagt med far, men de nyder også træningen sammen med "mor". De små hunde synes så det er sjovt at gå til lydighedstræning og ringtræning, hvor de nyder at være sammen med andre hunde.  Ja, vi synes simpelthen bare at de er for skønne :-)

I vores avl ønsker vi at frembringe skønne hvalpe med et godt sind, som er velsocialiseret, glade og livlige. 

Vores hunde bliver udstillet og med flotte resultater. Vi er medlem af Dansk Kennel Klub, Klubben for små selskabshunde og Ruhårsklubben. Vores kennelmærke er registreret hos Dansk Kennel Klub og Lone har taget opdrætter uddannelsen og den lovpligtige hundeholderuddannelse.

Endnu engang velkommen til.

Venlig hilsen

Kennel Karmdal
Astrupvej 36
6715 Esbjerg N.
Tlf. 2440 7507  mail@karmdal.dk